Top Ad unit 728 Γ— 90

Δείτε τις μηνιαίες προβλέψεις για τον ΦεβρουάριοΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου
Με το ξεκίνημα του ο Φεβρουάριος σας βρίσκει να είστε στις επάλξεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, μιας και δεν αφήνεται μύγα στο σπαθί να σταθεί και τραβάτε τις καταστάσεις όσο σας παίρνει, προκειμένου να λάβετε αυτά που σας αναλογούν.


Από 8 – 21/2 γίνεστε ακόμα πιο εξωστρεφείς, κοινωνικοί και δεν χάνετε ευκαιρία για να προβάλετε τον εαυτό σας ή για να ενταχθείτε σε συλλόγους ή ομάδες που έχουν ως βασικό σκοπό την προσφορά, την βοήθεια ή την αλληλεγγύη. Ωστόσο, στις πιο πάνω προσπάθειες σας δεν θα πρέπει να υπερβάλλετε οικονομικά, διαφορετικά θα σας στοιχίσει ο κούκος αηδόνι.

Από 11 – 15/2 έχοντας την ανάλογη οικονομική βοήθεια ή συμπαράσταση μπορείτε να προχωρήσετε σε αλλαγές στον επαγγελματικό στίβο ή στην ζωή σας, που θα σας πάνε ένα βήμα παραπέρα την δουλειά σας ή θα βελτιώσουν της καθημερινότητας σας (κυρίως για τους γεννημένους από 11 – 13/4).

Από 22/2 – 5/3 θέματα εργασίας ή υγείας έρχονται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν αν δεν δώσετε εγκαίρως σημασία σε μικροενοχλήσεις ή αν δεν αποφύγετε κουτσομπολιά/ίντριγκες στο χώρο της δουλειάς.ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου
Ο Φεβρουάριος δίνει την δυνατότητα να πάτε οι ελεύθεροι επαγγελματίες ένα βήμα παραπέρα την δουλειά σας, καθώς οι άλλοι θα σχηματίζουν ευκολότερα μια θετική εικόνα για το πρόσωπο οπότε μπορείτε να κάνετε/κλείσετε νέες συνεργασίες/συμφωνίες. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι, δεν έχετε παρά να επιδιώξετε από εργοδότες/προϊσταμένους την έμπρακτη αναγνώριση ικανοτήτων, δεξιοτήτων και ταλέντων, εκεί βέβαια που σας παίρνει και όσο μπορείτε. Ωστόσο, για να μην υπάρξουν αναταράξεις στην προσωπική που θα πάνε πίσω τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Φροντίστε να μην παραμελήσετε σύντροφο ή εξηγήστε του την τρέχουσα κατάσταση ότι δηλαδή αυτή την περίοδο θα πρέπει να δώσετε παραπάνω βαρύτητα σε καριέρα, ώστε να μπορεί να σας καταλάβει.

Από 11 – 15/2 στην καρδιά του χειμώνα το ερωτικό θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο, καθώς θα υπάρξει κάποιο νεαρό πρόσωπό από το φιλικό περιβάλλον, που θα σας ξύσει πληγές και θα φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα πάθη και ένστικτα (κυρίως για τους γεννημένους από 12 – 14/5).

Από 19/2 και για ένα μήνα αφορμές για εξόδους θα είναι κάποιο καλλιτεχνικό γεγονός ή εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις για λόγους αλληλεγγύης.

Από 22/2 – 6/3 φροντίστε οι αγαθοεργίες σας και γενικότερα η τάση για βοήθεια προς αναξιοπαθούντες να μην γίνει εις βάρος της προσωπικής σας ζωής.ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ
Οι προσπάθειες και η όλη κινητοποίηση σας το τελευταίο διάστημα γύρω από τα της δουλειάς φαίνεται να πιάνουν τόπο μιας και καταφέρνετε να αποσπάσετε συμμαχίες που και διάρκεια θα έχουν αλλά και το ανάλογο κύρος για να βοηθήσουν, όταν και όπου ζητηθεί.

Από 8 – 20/2 με ή χωρίς απρόσμενη βοήθεια φίλων βάζετε πλώρη για να κατακτήσετε αυτά που τόσο καιρό ονειρευόσασταν, βάζετε κάτω τα δεδομένα που έχετε και αρχίζετε να κάνετε σχέδια για το αύριο, για τα όποια ευτυχώς για εσάς υπάρχει και ανάλογη παρότρυνση. Ενδεχομένως να κάνετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, να αποφασίσετε να σπουδάσετε, να απαλλαγείτε από νομικές εμπλοκές ή να αρχίσετε να προσεγγίζετε τη ζωή μέσα από μια άλλη ματιά. Ωστόσο, για να μην υπάρχουν ευτράπελα αποφύγετε βιασύνες και κινήσεις πανικού. Πάρτε το χρόνο σας προτού ενεργήσετε.

Από 19/2 και για ένα περίπου μήνα θα έχετε αρκετές προτάσεις για εξόδους κυρίως για καλλιτεχνικούς ή φιλανθρωπικούς λόγους, στα πλαίσια των οποίων θα προσπαθείτε να βρείτε το δρόμο σας όσον αφορά τα επαγγελματικά ή γενικότερα την εικόνα σας.

Από 22/2 – 6/3 παραμείνετε ρεαλιστές και αποφύγετε να ωραιοποιείτε τις εξελίξεις στα της δουλειά σας. Δείτε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι χωρίς επιπλέον κορδέλες, φρού - φρού και αρώματα.ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου
Με το ξεκίνημα του ο Φεβρουάριος έρχεται να σας δώσει τα δώρα του μιας και κάποια συνεργασία επαγγελματικού περιεχομένου φαίνεται να προχωράει. Με αποτέλεσμα να δίνει σάρκα και οστά σε κάποιο project που είχατε κατά νου ή βρισκόταν στα σπάργανα. Ενώ δεν αποκλείεται για ορισμένους και το ερωτικό μπλέξιμο με πρόσωπο από τον ευρύτερο χώρο της δουλειάς. Από εμάς τουλάχιστον και τα δυο καλοδεχούμενα είναι!

Από 8 – 21/2 αφήστε επιθυμίες και καπρίτσια τόσο εσάς των ίδιων, παιδιών ή συντρόφων για κάποια άλλη στιγμή που θα είναι πιο πρόσφορο το έδαφος και επικεντρωθείτε στο πως θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρον την απρόσμενη βοήθεια που θα λάβετε από πρόσωπο που κινεί τα νήματα και μπορεί να σας ανοίξει πόρτες στον επαγγελματικό χώρο.

Από τα μέσα Φεβρουαρίου θέματα κληρονομικά, περιουσιακά, οφειλών προς τρίτους ή χρωστούμενα άλλων προς εσάς δεν μονοπωλούν απλώς το ενδιαφέρον σας αλλά σας κινητοποιούν και αναλόγως για να δείτε και εσείς μια άσπρη μέρα στον τομέα αυτό.

Από 19/2 και περίπου για ένα μήνα στα σχέδια σας υπάρχει μια έντονη νότα ρομαντισμού και ανεμελιάς.

Από 22/2 - 6/3 μην υπερτερήσει το συναίσθημα σε αυτά που ετοιμάζετε και υπερπηδήσετε, ατέλειες, λάθη ή ελαττώματα, που ενδεχομένως να υπάρχουν στα σχέδια σας, καθώς στην πορεία θα κάνουν την εμφάνιση τους και πιστέψτε μας τότε θα τρέχετε για να μπαλώσετε τρύπες και δεν θα προλαβαίνετε.ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου
Με το ξεκίνημα του ο Φεβρουάριος σας δίνει μια ανάσα ανακούφισης, καθώς κάποιο νεαρό πρόσωπο από το κοντινό σας οικογενειακό περιβάλλον βοηθάει για να προχωρήσετε στις αλλαγές που θέλετε σε δουλειά ή καθημερινότητα.

Από 8 – 21/2 χάρη στην απρόσμενη βοήθεια προσώπου από μακριά ή από το εξωτερικό μπορείτε να οικοδομήσετε σχέση ή συνεργασία και που διάρκεια θα έχει αλλά και τα φτερά σας θα μπορείτε να ανοίξετε προς άλλες κατευθύνσεις και προορισμούς. Αρκεί βέβαια να μην εμπλακείτε σε καβγάδες και συγκρούσεις με πρόσωπα από το οικείο σας περιβάλλον και αποπροσανατολιστείτε από τα ουσιώδη, που είναι η διεύρυνση των οριζόντων σας μέσα από σχέσεις.

Από 19/1 έρχονται στην επιφάνεια ανεκπλήρωτες επιθυμίες που έχουν να κάνουν με καλλιτεχνικά, πνευματικά ενδιαφέροντα ή ζητήματα προσφοράς.

Από 22/1 – 6/3 μην εξιδανικεύετε οικονομικές συνεργασίες ή επενδύσεις. Δείτε τες όπως είναι με τα τρέχοντα δεδομένα και τις επικρατούσες συνθήκες και όχι παίρνοντας υπόψη σας ιδανικές συνθήκες. Κάντε αυτό προκειμένου να προστατεύστε το πορτοφόλι σας.ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου
Με το ξεκίνημα του ο Φεβρουάριος σας επιφυλάσσει γνωριμίες, που μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι όμορφο ή να βοηθήσουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη και πρόοδο.

Από 8 - 21/2 αν φανείτε στον επαγγελματικό χώρο λιγομίλητοι και εγκρατείς θα πιάσει τόπο η βοήθεια που θα λάβετε, η οποία μπορεί να μεταφραστεί σε μερικά ευρώ ή σε έμπρακτη συμπαράσταση για να προχωρήσετε ουσιώδη ζητήματα.

Από τα μέσα του μήνα όλα τα φώτα πέφτουν στο χώρο της δουλειάς. Αυτό συμβαίνει, καθώς εκεί παρουσιάζεται και η πιο έντονη δραστηριότητα με συζητήσεις, επισκέψεις επαφές ή ακόμη και έρωτες/φλερτ στον εργασιακό χώρο να δίνουν και να παίρνουν.

Από 22/2 – 6/3 μην υπερισχύσει η επιθυμία του να βρείτε τον τέλειο σύντροφο, φίλο ή συνεργάτη και παρακάμψετε ουσιώδη ατοπήματα των άλλων για χάρη μόνο συναισθηματικών αναγκών σας.ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου
Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του μήνα καταφτάνει οικονομική ενίσχυση, που σας δίνει μια ανάσα ανακούφισης και την δυνατότητα να απαλλαγείτε από βάρη και επιπλέον επιβαρύνσεις της οικογένειας.

Από 8 – 21/2 θα κάνετε πραγματικά εντελώς ξαφνικά ενδιαφέρουσες γνωριμίες, οι οποίες θα έχουν τις προϋποθέσεις να εξελιχθούν σε κάτι όμορφο ή θα συνάψετε συνεργασίες, που θα δώσουν μια νέα πνοή στην δουλειά σας. Αρκεί βέβαια να μην εντυπωσιαστείτε τόσο πολύ από αυτές και χάσετε την αίσθηση χρημάτων και αρχίζετε και σκορπάτε αφειδώς.

Από τα μέσα του μήνα θα είναι πολύ πιο πάνω από το σύνηθες ανεβασμένη η διάθεση και η επιθυμία για διασκέδαση, ξεφάντωμα με παιδιά, σύντροφο ή γενικότερα για απόλαυση των ωραίων πραγμάτων της ζωής.

Από 22/2 – 6/3 αποφύγετε να αναμιχθείτε σε μη ξεκάθαρες υποθέσεις ή σε κουτσομπολιά στην δουλειά για να διασφαλίσετε την ψυχική σας ακεραιότητα.ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου
Μέσα στην ενέργεια και με αρκετό τσαγανό, είστε σε διαρκή εγρήγορση για να μπορέσετε να αντιληφθείτε αλλά και για να αρπάξετε ευκαιρίες που θα έρθουν στην πόρτα σας ή θα σας πλησιάσουν. Για αυτό πραγματοποιείτε αρκετές επισκέψεις, κάνετε αρκετές συναντήσεις ή γενικότερα είστε πιο επικοινωνιακοί, προκειμένου να γνωστοποιήσετε τους στόχους σας.

Από 8 – 21/2 κάποιο μέλος της οικογένειας που διαμένει στο εξωτερικό ή είναι μακριά, βοηθάει στα επαγγελματικά σας ανοίγματα, αρκεί βέβαια και εσείς να μην απαιτήσετε παράλογα πράγματα ή επιμείνετε παραπάνω από όσο πρέπει σε αυτά, που του ζητάτε. Για αυτό φροντίστε να κινηθείτε μέσα σε λογικά πλαίσια.

Από τα μέσα του μήνα ζητήματα του σπιτιού τόσο σαν άψυχο όσο και σαν έμψυχο αντικείμενο όχι μόνο φιγουράρουν από τα πρώτα στην ατζέντα σας αλλά επιζητούν και επίλυση για να μπορέσετε να προχωρήσετε.

Από 19/2 το κλίμα γίνεται κάπως πιο ανάλαφρο, καθώς θα βλέπετε και την ευχάριστη πλευρά της ζωής.

Από 22/2 – 6/3 μην εξιδανικεύσετε το πρόσωπο με το οποίο είστε μαζί ή την δραστηριότητα που ξεκινάτε. Δείτε κατάματα τυχόν ελαττώματα ή μειονεκτήματα και φροντίστε να τα διορθώσετε.ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου
Ο Φεβρουάριος σας υποδέχεται γενναιόδωρα, δίνοντας σας την ανάλογη οικονομική ή συναισθηματική παρότρυνση, που χρειαζόσασταν προκειμένου να αρχίζετε να βάζετε μπροστά όλα αυτά, που τόσο καιρό επεξεργαζόσασταν.

Από 8 – 21/2 η γνωριμία με κάποιο πρόσωπο διαφορετικό/ιδιαίτερο όχι μόνο θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον αλλά θα σας κάνει κιόλας να θελήσετε να την προχωρήσετε και ένα βήμα παρακάτω. Ενώ κάποιοι άλλοι θα κλείσετε συμφωνίες ή θα ξεκινήσετε συζητήσεις για καινοτόμα Project. Ωστόσο για να πάνε όλα κατ ευχήν και να έχουν αίσιο τέλος θα πρέπει να μην παρασυρθείτε και αρχίζετε και ανοίγεστε παραπάνω από όσο πρέπει. Αφήστε τα πράγματα να τσουλήσουν λίγο και μετά ανοιχτείτε.

Από 19/2 και για περίπου ένα μήνα καταπιάνεστε με θέματα του σπιτιού, που πονάνε ή ενοχλούν.

Από 22/2 -6/3 σε ζητήματα οικογενειακά θα πρέπει να είστε ρεαλιστές και να τα βλέπετε κατάματα, ώστε και πιο γρήγορα να τα αντιμετωπίσετε και να ξεμπερδεύετε με αυτά, αλλά και για να έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με την καριέρα σας.ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Ο Φεβρουάριος ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς για εσάς, καθώς ένα νεαρό πρόσωπο ενδεχομένως φίλος ή γνωστός σας βοηθάει για να αναδείξετε την δουλειά σας και να κάνετε και εσείς το κομμάτι σας. Αξιοποιείστε αυτή την ευκαιρία για να αποσπάσετε συμμαχίες ή συνεργασίες και όχι μόνο για να πάρετε το χειροκρότημα.

Από 8 – 21/2 φροντίστε η βοήθεια που θα λάβετε να πιάσει τόπο επιλύοντας οικογενειακά ζητήματα που σας απασχολούν, προκειμένου να ηρεμήσετε και να μπορέσετε να συνεχίσετε ακάθεκτοι προς το έργο σας. Αφήστε το κυνήγι για νέους στόχους για κάποια άλλη στιγμή, που το κλίμα θα το επιτρέπει.

Από τα μέσα Φεβρουαρίου επιδεικνύετε έντονη κινητικότητα, προκειμένου να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και να νοιώσετε πιο ασφαλείς γεγονός, που θα σας επιτρέψει να ξεδιπλώσετε τα φτερά σας.

Από 22/2 – 6/3 σε επαγγελματικά σχέδια μην απολέσετε την σχολαστικότητα και την μεθοδικότητα σας, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που όλα φαίνονται να πηγαίνουν ρολόι και αυτό για να μην έχετε ευτράπελα στην συνέχεια.ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Με το καλημέρα ο Φεβρουάριος σας σκάει ένα πλατύ χαμόγελο και σας δίνει την δυνατότητα χάρη στην καίρια παρέμβαση νεαρού προσώπου από τον χώρο της δουλειάς να αρχίσετε να ετοιμάζετε το έδαφος για αυτά που έχετε κατά νου.

Από 8 – 21/2 αποφύγετε να κοντραριστείτε με νεαρά πρόσωπα από το χώρο της δουλειάς, ακόμα και αν ειπωθεί κάτι παραπάνω αφήστε το να περάσει χωρίς να δώσετε διαστάσεις και εστιάστε στα νέα πρόσωπα που σας προσεγγίζουν από το κοντινό σας περιβάλλον, καθώς αυτά έχουν κάτι σημαντικό για εσάς.

Από 17/2 – 11/3 όντας ακόμα πιο λαμπεροί και γοητευτικοί όχι μόνο δεν θα περνάτε απαρατήρητοι αλλά λόγω της εντύπωσης, που θα κάνετε θα είναι εύκολο να σας ανοίξουν πόρτες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Για αυτό μην κάθεστε αξιοποιείστε καταλλήλως αυτό το διάστημα.

Από 22/2 – 6/3 πριν επενδύσετε τα χρήματα σας κάπου βεβαιωθείτε ότι η επιλογή σας αυτή είναι έτσι όπως φαίνετε και όχι όπως εσείς νομίζετε.IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου
Είμαστε στην καρδιά του Χειμώνα και έχετε πέσει με τα μούτρα στην δουλειά για να επιτύχετε στόχους και φιλοδοξίες, που τόσο καιρό περιμένατε για να υλοποιήσετε. Βέβαια δεν είστε εντελώς μόνοι σε αυτές τις προσπάθειες σας αλλά έχετε και την παρότρυνση από κάποιο νεαρό πρόσωπο.

Από 8 – 22/2 θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση από φίλους ή γνωστούς, η οποία και μεταξύ σας θα μείνει αλλά και θα σας λύσει τα χέρια, καθώς θα απαλλαγείτε από σκοτούρες του στυλ πως θα τα καταφέρουμε. Ωστόσο, για να μην υπάρξουν εκπλήξεις, που θα σας αναστατώσουν φροντίστε να είστε τυπικοί και να μην παρεκκλίνετε από κανόνες και νόμους.

Από τα μέσα του μήνα θα υπάρχει μια έντονη παρασκηνιακή κινητικότητα με πηγαδάκια, ραντεβουδάκια και συζητήσεις επί των συζητήσεων να γίνονται υπό απόλυτη μυστικότητα.Από 22/2 – 6/3 προτού ξαποστείλετε κόσμο από δίπλα σας. Βάλτε τα πράγματα κάτω και δείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί και αν πραγματικά αυτός είναι λόγος για να απομακρύνετε κάποιον από τον κύκλο σας.


Δείτε τις μηνιαίες προβλέψεις για τον Φεβρουάριο Reviewed by noisynews24 Blog on 1:45:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by noisy news 24 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.